Mitzy-Yvonne_edited.jpg

Yvonne Roosen, gecertificeerd

EMOTIES ALS NAVIGATIE NAAR BALANS IN JE LEVEN

EMOTIE COACHING

VERHELDERENDE

NAAR ZELFZORG

Zit jij op dit moment lekker in je vel?! Dan heb je voor jeZelf een fijne omgeving gecreëerd, naar je gevoel geluisterd, bijgestuurd waar nodig, tijdig grenzen aan gegeven... Kortom, er is balans tussen hoofd en hart. Voor jezelf zorgen wil zeggen in essentie voor jezelf zorgen!

Wie jij werkelijk bent als ziel, zeg maar. Waar ben jij eigenlijk voor in de wieg gelegd?

Zijn gedachten, lichaam en emoties op één lijn, dan is de kans groter dat je een fijn leven leidt. Laten we dàt nou eens onderzoeken als het even voor jou niet zo fijn is.

Waar zitten nare gevoelens of misvattingen die eens nader bekeken willen worden, want die geven kramp in je lichaam en dus ogenschijnlijke 'nare' emoties. Ook die mogen er zijn... Ze willen jou iets 'zeggen'! Wat dat is...?

Kom maar, dan kijk ik even met je mee...

Ondertussen heb ik veel ervaring met de EMOTIE COACH METHODE. 

WANNEER EN VOOR WIE

Een sessie bij mij is fijn op momenten dat je in de knoop komt met je emoties. Emoties laten ons namelijk weten dat er disbalans is en vertellen ook hoe deze opgelost kan worden. Ik als EmotieCoach vertaal die informatie en helpen je bepaalde stappen te zetten die je weer in afstemming brengen met jezelf en het pad dat je te lopen hebt.

Doel van EmotieCoaching is jou zo snel mogelijk weer zelfredzaam te maken en zelfverantwoordelijk voor je eigen pad en geluk, met een hernieuwd contact met je gevoel als navigatiesysteem.

Methode

DE SNELLE   Emotie Coach   TECHNIEK = ENORM VERHELDEREND!

Ervaar jij bijv. issues met

 • beslissingen nemen waar je even niet uitkomt

 • meer in je eigen kracht staan

 • leren los te laten

 • meer in balans komen met jezelf

 • gehoord worden

 • gewoon meer rust en stabiliteit ervaren in je leven

 • weten of het werk wat je doet (nog) bij je past

 • liefst in je bed blijven liggen

 • totaal geen zin ergens meer in

 • moe en lusteloos

 • ....

ZELF ZORG IS OOK SOMS OM HULP VRAGEN

...ik kijk met je mee en schep hier en daar helderheid, daar waar jij middenin een proces zit, dat is geen schande. Daar is mijn snelle EmotieCoach sessie heel geschikt voor. Ik waak er echter wel voor dat het geen langdurige trajecten worden. Mijn focus ligt op jou zo snel mogelijk weer zelfstandig en zelfverantwoordelijk te maken, want de sleutel naar geluk ligt in jouw eigen handen. Ik wijs je alleen de weg.

ANDERE KIJK

Bekijk het eens als een bloembolletje. Als je een bolletje in de grond stopt, dan wil dat bolletje in de kern alleen maar tot bloei komen. Dat is eigenlijk geen wil maar 'het' kan niet anders dan met de juiste invloeden van zuurstof, water en licht gaan bloemen en bloeien. In de mooiste kleuren en vormen.

Dat is in essentie waar wij mensen ook voor op aarde zijn. Bloemen en bloeien, tot ontwikkeling komen van wat wij in de kern, in essentie zijn. Net als dat bloembolletje, zeg maar. Tot zover gaat het allemaal nog goed, zou je zeggen ;-).

 

MAAAARRRR...

Wij mensen hebben hersenen die enorm goed werk kunnen verrichten, maar geregeld roet in het eten gooien 🙄 . In ons brein poppen gedachtes op die saboterend (kunnen) zijn, om te zijn wie je werkelijk bent. Maar... je hebt daar een keuze in...  Dat leer jij tijdens de sessie.

Dan wordt het interessant hè 🥰  ! 

 

Wat voor bloempje die tot bloei mag komen ben jij trouwens 🤔  ?

🌸 🍁 🌹 🌼 🌻 🌺 🌴 🌵 🌳 🍀 🌲

Ik begrijp ook dat dat stapje voor stapje gaat, en soms kan het toch ineens heel snel gaan door deze fantastisch verhelderende EmotieCoach methode 🥰  .

 

​​EMOTIES ZIJN DUS...

JOUW PERSOONLIJKE NAVIGATIE SYSTEEM!

 

ALLEEN MOET JE  WETEN WAT ZE JOU  IN ESSENTIE WILLEN 'VERTELLEN'!

HOE GAAN WE TE WERK

RESERVEER JOUW PERSOONLIJK VERHELDEREND GESPREK

Via de knop 'Aanmeld formulier' vul je je gegevens in en daar kun je aangeven je naar Dongen komt of dat je via videobellen een sessie wil boeken. Een live meeting in Dongen gaat de voorkeur naar uit. 

 

AANKOMST

De auto kun je op het parkeerterrein zetten. Kom je op de fiets dan kun je door de poort naar achteren fietsen. 

De poort gaat open door op de knop te drukken. En we zijn modern... hij sluit automatisch weer ;-). Langs de paardenwei en paddocks ga je richting de binnenbak. Wellicht kom je mij daar ergens tegen.

We nemen plaats in een rustige sfeervolle ruimte bij ons op de Roosenheuvel. Dat kan binnen zijn, maar ook lekker buiten bij de dieren als het lekker weer is. We nemen er een lekker theetje, koffie/cappuccino/chocomel bij en gaan van start.

TIJDSDUUR

Gemiddeld zijn we met deze sessies 45 minuten bezig, soms iets langer soms iets korter. Ik coach niet op tijd maar op maat. De tijd die nodig is mag er zijn.​

KOSTEN

De kosten zijn € 85,- per sessie.

TIP: de enorm krachtige spiegel van paarden, dat kan, dan komt er € 25,- bij. We zijn dan ca. een uur bezig.

Kun je niet naar mij komen, dan is het ook mogelijk dat we via skype een EmotieCoach sessie kunnen plannen.

UNIEKE MANIER VAN KIJKEN         NAAR 

MET ALS RESULTAAT PRACHTIG KRACHTIG LEVEN

JE GAAT HET ERVAREN OP ONZE PRACHTIGE LOKATIE IN DONGEN (NB) ... ALLEEN DAARVAN WORDT JE AL RUSTIG EN ONTSPANNEN ;-)
oprit-accommodatie.jpg
Roosenheuvel-Mitzy-Yvonne-James_edited.j
Roosenheuvel-schrijf-pen

Tot snel!

Liefs,

Yvonne

Emoties