3-LUIK TRAINING WAARBIJ JE ALLES GAAT DOORGRONDEN

EENHEID 3-LUIK

WE GAAN VOOR     TOTALE    

Je gaat tijdens de theorie- én praktijklessen verdiepen in het gedrag en de communicatie tussen mens én paard. Wellicht met jou eigen paard, maar ook als je (op dit moment) geen eigen paard hebt, is deze training echt een aanrader!
 
Karakter Types van paarden èn mensen komen uitgebreid aanbod, verschillen  tussen  communicatie,  lichaamstaal, loswerken en grondwerken èn  schriktraining. Ook als je problemen tegen komt in het gedrag van je paard kan deze training de oplossing bieden.
 
WAT GA JE LEREN
Paarden hebben vaak geen weet van ‘wàt wij precies willen’ en reageren vanuit hun instinct op een situatie. Hierin ga jij stappen maken hoe daar mee om te gaan.
Door het natuurlijk gedrag van paarden van A tot Z te begrijpen, de omgang en training aan te passen aan het leervermogen van het paard, kan een samenwerking en communicatie op een ongekend level plaats vinden... en dàt is zo mooi! Er ontstaat ECHTE VERBINDING, ECHT EENHEID TUSSEN MENS & PAARD!

TUSSEN JOU

EN JOUW PAARD!

TUSSEN JOU

EN JOUW PAARD!

VOOR WIE:

  • Voor iedereen die met paarden omgaat, van beginner tot vergevorderde, met of zonder (eigen) paard.

  • Voor iedereen die wil werken aan een (nóg) betere relatie met zijn of haar paard.

  • Als je wilt werken aan een duidelijke manier van communiceren en leiding geven.

  • Als je een (groot of klein) probleem met je paard wilt leren oplossen.

Eenheid

EENHEID 3-LUIK
Datum: zie betreffende cursussen
Tijd: zie betreffende cursussen
Maximaal aantal deelnemers: div.
1 daagse en 2-daagse + 2 avonden: € 445,-
Huur stal: € 52,50
of huur paard: € 75,-
KORTING € 45,- DOOR TEGELIJK VOOR   3 CURSUSSEN IN TE SCHRIJVEN
Bijna alle gedragstrainingen bevatten een theorie- èn praktijkgedeelte. Aan de hand van een boeiende presentatie wordt er al veel duidelijk. Dat is handig, zodat we direct in de praktijk aan het werk gaan met communicatie tussen mens én paard. 
 
CURUSSEN ALL-IN
Dagtrainingen zijn altijd inclusief btw, lunch,  koffie/thee/water, heerlijke versnaperingen bij ontvangst en tussendoor.
LUNCH
De bekende overheerlijke lunch met voor ieder wat wils staat klaar. De tafel wordt uitgebreid gedekt en je kunt kiezen waar jij trek in hebt. Iedere dag is er een extra'tje bij de lunch, een (vaak warme) lekkernij die jouw innerlijke wensen vervuld. Dat maakt het plaatje kompleet op de Roosenheuvel. Even lekker ontspannen en genieten van de lunch, je bent immers in opperste concentratie tijdens de trainingen.
Loswerken-Grondwerk
SchriktrainingHoeraVlag

WAAR LOOP JIJ TEGENAAN
MET JOUW PAARD?

Wij geven vrijblijvend informatie of deze training geschikt is voor jou en je kunt deelnemen.

Alle Gedrag trainingen zijn onder leiding van
      Jacqueline Herrings

Eigenaar Equi-Jacky

2Moons Topinstructeur

ALLE GEDRAGSTRAININGEN 

KarakterType
KARAKTER TYPE
Lastig karakter...of !

IEDER KARAKTER TYPE VRAAGT

EEN ANDERE BENADERING! 

DEZE 3 CURSUSSEN LEIDEN JE 
NAAR VOLKOMEN EENHEID
TUSSEN JOUW EN JE PAARD

èn... HOE           ZOU DAT DAN VOELEN :-)

antastisch

F

TIJDENS DEZE 3-LUIK TRAINING leer je • de juist aanpak om jouw paard ècht te leren kennen • hoe je verschillende karakters het beste kunt benaderen in training • een band opbouwt waarbij jullie beide van groeien en enorm gelukkig van worden. Ook leer je hoe je • probleem gedrag kunt voorkomen.

 

Deze trainingen zorgen voor vele inzichten, waardoor je met hele andere ogen naar paarden gaat kijken en je zal voorgoed bij ieder paard meer juiste inschattingen kunnen gaan maken wat er nodig is op dat moment.

De vraag is, hoe grondig wíl je te werk gaan...?       Heel grondig!     Oké, dan is deze weg een hele fijne...

Het is handig om de         KARAKTER TYPE uit te spitten. Met deze kennis bekijk je jouw paard met hele 'andere' ogen, waardoor je de training ook veel effectiever wordt. Een inzicht en/of andere benadering zet al iets in beweging om de band met jouw paard (nog meer) te verbeteren.

 

Het         LOSWERKEN & GRONDWERK is een hele belangrijke, het is namelijk van groot belang om in de gaten te hebben wat je onbewust uitzendt! Je leert tijdens deze training niet alleen met een duidelijke, maar ook zachte lichaamstaal te communiceren. Ook wat 'zegt' jouw paard met lichaamstaal, komt uitgebreid aanbod.

 

Aangezien je na deze trainingen al behoorlijk wat kennis in je 'rugzak' hebt, weet je ook hoe je tijdens de vervolgtraining de zg.         SCHRIKTRAINING jouw paard kunt helpen moedig de vreemde obstakels te trotseren. Zonder angst, maar dapper vol zelfvertrouwen en mèt controle over richting en tempo van het paard... 

NA DEZE 3-LUIK CURSUS ONTVANG JE EEN CERTIFICAAT DAT JE HIERAAN HEBT DEELGENOMEN.

1

2

3

Roosenheuvel-Idske-Yvonne

Deze trainingen kun je apart volgen, maar ook als een complete 'Eenheid 3-luik' cursus.

Gaaf hè !

3-LUIK CURSUS TOT VERVOLMAAKTE

EENHEID TUSSEN JOU & JOUW PAARD

Belangrijk is dat jij als trainer het (1) KARAKTER van paarden leert kennen, maar ook dat het paard jou leert kennen. Dat kan door middel van (2) LOSWERKEN EN GRONDWERK. Het paard zal een natuurlijk leiderschap bij jou ervaren. Jij kunt 'm na de (3) SCHRIKTRAINING met zekerheid zoveel rust en vertrouwen geven, dat spannende dingen zelfs leuk worden.

Na deze 3-LUIK TRAINING, ervaar jij en jouw paard  op alle fronten  EENHEID TUSSEN MENS & PAARD

EENHEID VOOR                      !

2MoonsOpleiding&Training
logo-equi-jacky.png

Jou