top of page

WEER JE LEKKER IN JE VEL MET PAARDEN

INDIVIDUELE COACHING

INZICHT, BEWUSTWORDING EN VERANDERING
 HEERLIJK VERHELDEREND MET PAARDEN

KRACHTIG

...en nu IK!

   Wil je eerst ervaren wat het inhoudt?   

   Ontdek het tijdens een proefsessie voor slechts €25,-!   

   Neem contact met ons op om jouw proefsessie te plannen.  

 

Past deze 'Lekker in je Vel' training bij jou?

Ben je een jongere die vastloopt of een volwassene met een hulpvraag? Dan is deze training speciaal voor jou ontworpen.

Benieuwd of deze training iets voor jou kan betekenen?

Neem gerust contact op om meer te weten te komen!

ONTDEK ERVARINGSGERICHT LEREN MET PAARDEN...

Bij onze sessies maken we gebruik van oefeningen met paarden (geen zorgen, er wordt niet gereden).. Dit zorgt ervoor dat het onbewuste bewust wordt en je directe feedback krijgt om oplossingen te vinden.

Deze effectieve en doeltreffende methode van ervaringsgericht leren leidt tot bewustwording, inzicht en verandering. Laat de kracht van de interactie met onze paarden jou begeleiden op jouw pad naar groei en ontwikkeling.

Prachtig

Nu!

3 Sessies Paardencoaching voor €255,- All-in!

Speciaal voor jou bieden we een unieke kans aan om paardencoaching te ervaren. Ervaar of deze methode iets voor je is met een PROEFSESSIE voor slechts €25,-. Na deze kennismaking kun je profiteren van onze speciale actie:

Normaal tarief: €335,- voor 3 sessies.

Maar nu slechts €255,- all-in!

Dit betekent dat je drie sessies kunt bijwonen tegen een gereduceerd tarief, inclusief alle benodigde materialen en begeleiding. Ontdek de kracht van paardencoaching en investeer in je persoonlijke groei en welzijn.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jouw plek te reserveren!

Moeilijk om 'nee' te zeggen tegen anderen?
​Zeg dan 'Ja' tegen jezelf.

Voel je je vaak......

 • Niet goed genoeg?

 • Verloren in je identiteit?

 • Oncomfortabel in je eigen huid?

 • Onzeker over je kwaliteiten?

 • Vast in je gedachten en wil je meer verbinding met je gevoel?

 • Gevangen door emoties die maar blijven hangen?

 • Overweldigd door frustraties zonder duidelijke oorzaak?

 • Op zoek naar een baan die echt bij je past?

 • Gevangen in verdriet dat niet lijkt te verdwijnen?

 • . ..

Het is begrijpelijk dat je met zulke gevoelens worstelt. Maar je staat er niet alleen voor. Samen kunnen we werken aan het verkennen en begrijpen van deze emoties en uitdagingen. Neem vandaag nog contact met ons op en begin aan de reis naar een meer vervuld en evenwichtig leven.

Roosenheuvel-Noor

EMOTIES: JOUW PERSOONLIJKE NAVIGATIE SYSTEEM!

Je emoties zijn als een uniek navigatiesysteem, speciaal ontworpen voor jou. Ze vertellen je wat essentieel is om te begrijpen en te ervaren.

EN RAAD EENS? PAARDEN ZIJN OOK EXPERTS IN HET BEGRIJPEN VAN DE TAAL DER EMOTIES!

Laat ons je begeleiden in het ontcijferen van deze belangrijke boodschappen, samen met onze paardencoaching experts!

HOE GAAN WE TE WERK

TIJDSDUUR

Onze sessies duren gemiddeld ongeveer een uur, maar soms kunnen ze iets langer of korter zijn. Ik geloof in coaching op maat, waarbij de benodigde tijd er mag zijn. De proefsessie zal naar verwachting ongeveer 30 minuten duren.

KOSTEN

Het begin van jouw nieuwe leven is nu binnen handbereik.

 • Proefsessie: slechts €25,-

 • Pakket van 3 Paardencoaching sessies: normaal €335,-, nu voor €255,-

Reserveer  jouw sessies door dit pakket te boeken!

ACCOMMODATIE

Al onze oefeningen en activiteiten vinden plaats in een overdekte ruimte of buiten, waarbij we naast de paarden werken op gelijke hoogte. Er wordt niet op de paarden gereden, en ervaring met paarden is niet vereist.

YvonneRoosenEmotie-Paardencoach.png
Roosenheuvel-Sjors
Vraag:
Het lijkt me ècht iets voor mij, maar ik ben bang voor paarden... wat nu?


Dat is helemaal niet erg. Niets moet als je dat niet wilt. Maar je zal niet de eerste keer zijn dat angst voor paarden tijdens de sessie(s) verdwijnt en het je grootste vriend wordt! We werken stap voor stap en op jouw tempo om ervoor te zorgen dat je je comfortabel voelt en kunt genieten van de ervaring.
Roosenheuvel-Wink-Ids-Br
Frida van Gool

LEREN LOSLATEN...
"Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! Ik kende deze vorm van coaching niet, maar het is zo effectief. Dat zei Yvonne ook van te voren, maar eerst zien, dan geloven. En sceptisch was ik zeker. De sessie met Idske was zo mooi. Zodra ik dacht wat andere wel niet van mij vinden volgde ze niet meer en stond ze meteen stil. Door de vraagstelling van Yvonne kon ik weer meer naar mijn gevoel en uit mijn hoofd komen. En prompt volgde Idske weer. De eerste keer dacht ik dat is toeval, maar iedere keer als ik in mijn hoofd kwam stopte ze. Dankjewel Idske door jou heb ik geleerd los te laten wat anderen van mij vinden of hoe ze over mij denken.
Ik vond paarden echt dood eng, maar dat is geen belemmering. De eerste keer zijn we begonnen buiten het paddock, maar al snel voelde ik mezelf op mijn gemak en ben ik bij het paard gegaan".

PrachtigKrachtigTraining
Lara Voogt

MEZELF BETER BEGRIJPEN EN MEER ZELFVERTROUWEN...
"Wat heeft het mij gebracht... naast dat ik mezelf beter begrijp kan ik ook beslissingen nemen om mijn hart te volgen. Dat is echt zo fijn. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen.
De paarden, Mac en Sjorsje, maakten echt het verschil. Ik heb voorheen ook gewone coachsessies gedaan, maar de paarden voegen een dementie toe. Ze voelden exact aan wanneer ik niet meer bij mijn gevoel was. Ik heb de eigenschap dat ik niet altijd geloof wat de ander zegt. Bij een paard was dat niet aan de orde, die reageerde heel puur door de rug toe te keren en te blijven staan. Zo mooi om op die manier te leren ontspannen". 

indiv-binnen1_edited.jpg
Marjo de Bruin

LEREN NEE ZEGGEN...
"Ik ben enorm geholpen door Yvonne en vooral niet te vergeten Noortje, de lieve rustige fjord. Gedurende een traject van 4 lessen werd het voor mij steeds meer duidelijk dat ik eerder 'Nee' moet zeggen. Dat is altijd al een issue in mijn leven, daardoor ben ik ook mezelf helemaal voorbij gelopen. Door de reacties van het paard, is mij dat zo duidelijk geworden. Ik wist het natuurlijk wel, maar het paard liet mij meteen merken wanneer ik niet duidelijk genoeg was, echt zo bijzonder. Echt top! Heel grappig ook... ik loop tegenwoordig ook veel zelfverzekerder".

JE GAAT HET ERVAREN OP DE PRACHTIGE BUITEN EN/OF BINNEN LOKATIE VAN MANEGE, COACH- EN CURSUSCENTRUM ROOSENHEUVEL
Roosenheuvel-Yvonne-Roy
Buitenbak

WAAR JIJ STAAT NA EEN PROEFSESSIE ?

Niewsgierig !

bottom of page