top of page

PAARDENCOACHING MET EMOTIECOACHING ALS FINISHING TOUCH

INDIVIDUELE COACHING

INZICHT, BEWUSTWORDING
EN VERANDERING
MET DE TECHNIEK VAN
Emotie Coaching
ENORM VERHELDEREND

 KRACHTIG... èn nu IK!

TERUG LEKKER IN JE VEL! BEWUSTZIJN TRAINING...

Voor jong en ouder, want voor iedereen is dat prettig!

Ja zeker! ook jij kan het (weer) fijn hebben. We gaan hier op de Roosenheuvel aan de slag op een bijzonder prettige manier, namelijk... met inzet van paarden ipv in een kamertje. Emotie tips in Jip & Janneke taal en paardentaal.

Kom in afstemming met jeZELF, daar is het direct automatisch fijner 🥰 . Daar klopt het. Kom in verbinding. 

Dat is kort door de bocht, maar meer is het niet, eigenlijk.


Paarden zijn altijd zichzelf, afgestemd op wat IS!  Vergelijkingen met de paarden is heel herkenbaar. 

We kennen allemaal de term paardenmiddel. Emoties (8 emotiegroepen maarliefst!) vertellen ons de kortste weg terug naar huis, ons natuurlijke ZELF 

.... uit verhaal en in het lichaam! 

Oproep...  

Prachtig

AFSTEMMEN   en   VERBINDEN

Iedere emotie -hoe klein of groot- wil je iets duidelijk maken om je weer in balans te brengen of te houden. We zijn immers op de wereld gekomen om te kunnen groeien 🌱, bloeien 🌺 en stralen ☀️.

 

Behalve als de afstemming en verbinding niet helemaal klopt,

dus hoofd en hart niet op 1 lijn zitten?!

Dat geeft pijn! de 'niet-weg'!
Gedachten, emotie en lichaam als in eenheid... de 'wel-weg'!

Hoe...? Laten we bij het begin beginnen 🥰

Ook jij kan het ...  

Maar ... HOE DAN !?

Gedachten kunnen we niet stoppen! Die zijn er nou eenmaal 🤷‍♀️.

We kunnen wél richting geven waar gedachten heengaan.

Welke gedachten houden jouw in de greep? En welke neem jij serieus?

Dáár zullen jouw emoties weer op reageren met oa. 🥰🤩😯😤😢🫣😳🤭😧. 

 

Je emotionele feedback is de reactie op je gedachten. Emoties zijn als het ware jouw navigatiesysteem... wat wil zeggen of jij de 'wel weg (= fijn)’ bewandeld of dat je de 'niet weg (=niet fijn)’ ben ingegaan.

Het is zo fascinerend hoe dat werkt en logisch ook! Welke gedachten houden jou in de greep? 

KOM... 

uit het hoofd en ga meer leren voelen wat jouw 'wel weg' is. En laat jouw gedachten zich daarvoor inzetten.

 

EN...

als je (je) goed gaat voelen... wat gebeurt er daadwerkelijk in jezelf, herken je het? KLOPT JE  ❤️  DAN van vreugde, open, dankbaar, genieten ...

vanaf nu ga je de 'wel weg 🥰 ' zelf vinden. Om met meer regelmaat in die fijnere frequenties te voelen.... hmmmmmmm 🥰...

Kom, laten we het paard bij het woord voegen…. en een start maken naar rust in je hoofd. Mogelijk kunnen we al spoedig de 1e sessie plannen.

 

Deze 'lekker in je vel' training is voor zowel jongeren die vastgelopen zijn, als ook voor volwassenen met een hulpvraag.

NIEUWSGIERIG…

informeer of deze training ook iets voor jou kan zijn! 

April ACTIE :

3 sessies 

ipv €335,- voor  

€ 255,- all-in!

ERVARINGSGERICHT leren met hulp van paarden... 

Door oefeningen met paarden te gaan doen, merk je dat het onbewuste bewust wordt en direct feedback geeft richting oplossingen.

Deze effectieve en doeltreffende manier van ervaringsgericht leren geeft bewustwording, inzicht en verandering. 

Moeilijk om 'nee' te zeggen tegen anderen?
​Zeg dan 'Ja' tegen jezelf.

Herken je dit...

  • ik ben niet goed genoeg

  • wie ben ik eigenlijk?

  • ik zit niet lekker in m'n vel! ​

  • wat zijn mijn kwaliteiten eigenlijk?

  • ik zit altijd in mijn hoofd, maar wil meer naar m'n gevoel! maar hoe...?

  • dingen blijven zo lang bij mij hangen...! hoe kan ik leren loslaten?

  • ik heb vaak frustraties, waar komt dat vandaan?

  • welk werk past bij mij...

  • ik kom niet van mijn verdriet af!

  • . . . 

Roosenheuvel-Noor

​​EMOTIES ZIJN DUS...

JOUW PERSOONLIJKE NAVIGATIE SYSTEEM!

 

ALLEEN MOET JE  WETEN WAT ZE JOU  IN ESSENTIE WILLEN 'VERTELLEN'!

LAAT NOU PAARDEN DAAR OOK SPECIALISTEN IN ZIJN! 

HOE GAAN WE TE WERK

AANKOMST

De auto kun je op het parkeerterrein zetten. Kom je op de fiets dan kun je door de poort naar achteren fietsen. 

De poort gaat open door op de knop te drukken. En we zijn modern... hij sluit automatisch weer ;-). Langs de wei en paddocks ga je richting de binnenbak. Wellicht kom je mij daar ergens tegen.

 

We gaan eerst even rustig, al dan niet met een heerlijke koffie of thee in de hand, langs alle paarden en pony's. Die staan bijna altijd buiten, behalve als het extreem slecht weer is. Je zal zien dat we hele kleine pony's en hele grote paarden hebben. Voor ieder wat wils, zeg maar. Soms mag jij een paard kiezen en soms zal ik kiezen. 

EN DAN...

Er zijn verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van het moment zijn er verschillende plaatsen bij ons om aan het werk te gaan. Zo kunnen we bijvoorbeeld in de wei, paddock of in een al dan niet afgezette bak binnen aan de slag.

 

Jij gaat oefening(en) met het paard doen. Alles is oke, er is geen goed of fout. Nee, we gaan niet rijden, het is op de grond op gelijke hoogte. Het paard en jij zullen op een bepaalde manier reageren/handelen. Gaandeweg zullen er momenten zijn die we even nader bekijken. Hierdoor zal er duidelijkheid komen in wat in jou beweegt of juist niet beweegt. Door de oefening te herhalen en te experimenteren met andere mogelijkheden ga je inzien of dat wat aangepast is mag blijven in jou dagelijks leven. Het paard zal namelijk kleine subtiele aanwijzingen laten zien of het klopt. 

TIJDSDUUR

Gemiddeld zijn we met deze sessies een uur bezig, soms iets langer soms iets korter. Ik coach niet op tijd maar op maat. De tijd die nodig is mag er zijn.​ 

KOSTEN

Vanaf nu start jouw nieuwe leven.

Deze 3x training bestaat uit 1 Emotie Coaching (EC) zonder paard 

en 2 Coach sessies met paard (EAC). 

Losse sessies zijn EC € 85,- + EAC 2x € 125,- = € 335,-

Boek deze 3x training en reserveer jouw eerste sessie in april.

3 sessies ipv € 335,- 

voor  € 255,- !

ACCOMMODATIE

Alle oefeningen en activiteiten vinden in een overdekte ruimte of buiten plaats. We werken naast de paarden, op gelijke hoogte . Er wordt dus niet op de paarden gereden en ervaring met paarden is niet nodig. 

YvonneRoosenEmotie-Paardencoach.png
Roosenheuvel-Sjors
Vraag:
Het lijkt me ècht iets voor mij, maar ik ben bang van paarden... wat nu?


Dat is helemaal niet erg. Niets moet als je dat niet wilt. Maar het zal niet de eerste keer zijn dat angst voor paarden tijdens de sessie(s) verdwijnt en het je grootste vriend wordt!
Roosenheuvel-Wink-Ids-Br
Frida van Gool

LEREN LOSLATEN...
"Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! Ik kende deze vorm van coaching niet, maar het is zo effectief. Dat zei Yvonne ook van te voren, maar eerst zien, dan geloven. En sceptisch was ik zeker. De sessie met Idske was zo mooi. Zodra ik dacht wat andere wel niet van mij vinden volgde ze niet meer en stond ze meteen stil. Door de vraagstelling van Yvonne kon ik weer meer naar mijn gevoel en uit mijn hoofd komen. En prompt volgde Idske weer. De eerste keer dacht ik dat is toeval, maar iedere keer als ik in mijn hoofd kwam stopte ze. Dankjewel Idske door jou heb ik geleerd los te laten wat anderen van mij vinden of hoe ze over mij denken.
Ik vond paarden echt dood eng, maar dat is geen belemmering. De eerste keer zijn we begonnen buiten het paddock, maar al snel voelde ik mezelf op mijn gemak en ben ik bij het paard gegaan".

PrachtigKrachtigTraining
Lara Voogt

MEZELF BETER BEGRIJPEN EN MEER ZELFVERTROUWEN...
"Wat heeft het mij gebracht... naast dat ik mezelf beter begrijp kan ik ook beslissingen nemen om mijn hart te volgen. Dat is echt zo fijn. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen.
De paarden, Mac en Sjorsje, maakten echt het verschil. Ik heb voorheen ook gewone coachsessies gedaan, maar de paarden voegen een dementie toe. Ze voelden exact aan wanneer ik niet meer bij mijn gevoel was. Ik heb de eigenschap dat ik niet altijd geloof wat de ander zegt. Bij een paard was dat niet aan de orde, die reageerde heel puur door de rug toe te keren en te blijven staan. Zo mooi om op die manier te leren ontspannen". 

indiv-binnen1_edited.jpg
Marjo de Bruin

LEREN NEE ZEGGEN...
"Ik ben enorm geholpen door Yvonne en vooral niet te vergeten Noortje, de lieve rustige fjord. Gedurende een traject van 4 lessen werd het voor mij steeds meer duidelijk dat ik eerder 'Nee' moet zeggen. Dat is altijd al een issue in mijn leven, daardoor ben ik ook mezelf helemaal voorbij gelopen. Door de reacties van het paard, is mij dat zo duidelijk geworden. Ik wist het natuurlijk wel, maar het paard liet mij meteen merken wanneer ik niet duidelijk genoeg was, echt zo bijzonder. Echt top! Heel grappig ook... ik loop tegenwoordig ook veel zelfverzekerder".

WAT IS EIGENLIJK VOOR

BELANGRIJK...

Voor jou ware zelf dan hè, waar je hart voor klopt, niet wat je denkt belangrijk te vinden. Daar zit namelijk vaak het innerlijk lijden verscholen!

Deze misvatting gaan we ontdekken met hulp van de paarden.

JE GAAT HET ERVAREN OP DE PRACHTIGE BUITEN EN/OF BINNEN LOKATIE VAN MANEGE, COACH- EN CURSUSCENTRUM ROOSENHEUVEL
Roosenheuvel-Yvonne-Roy
Buitenbak

Jou

bottom of page