top of page
Roosenheuvel-Yvonne-Roy

GEVOELENS ALS RICHTINGWIJZER, CREËER JE EIGEN LEVEN!

PRACHTIG KRACHTIG

ÈN DICHT BIJ JEZELF BLIJVEN

 "IK DACHT DAT DEZE BAAN NIET MEER GESCHIKT WAS VOOR MIJ!" 

"HEERLIJK, IK ERVAAR VEEL MEER RUST EN OVERZICHT TIJDENS MIJN DRUKKE, VERANTWOORDELIJKE BAAN". 

Kun jij komende week een uurtje vrij maken?

Mogelijk is jouw EmotieCoach sessie dan al over een paar dagen!

Genieten_edited.jpg

PRACHTIG

VERHELDEREND

Deze Prachtig & Krachtig training geeft inzicht en bewustwording in je eigen denken en doen. Hoe sta je nu in het leven en waar ga je aan voorbij. Wat zie je over het hoofd! Welke overtuiging of misvatting weerhouden jou ervan te ondernemen vanuit je hart. Of anders gezegd hoe jij jezelf saboteert. Op den duur raak je aardoor uitgeput.

 

In een fijne, open en ongedwongen setting ga jij leren èn ervaren wat te doen en ook niet te doen. Door te weten wat bij jouw ware zelf past, ga je hier naar handelen, want dat voelt goed.

 

Hierna kijk je tijdens diverse levenssituaties meer vanuit jezelf met vertrouwen de wereld in. Daar streven wij naar... om jou daar 

... hoe zou dat dan voelen, hoe zou jouw wereld er dàn uit (kunnen gaan) zien 🥰 ?!

Wanneer kun jij komende week?

Mogelijk is jouw EmotieCoach sessie al over een paar dagen!

Ondernemen

Een cadeautje speciaal voor jou als vrouwlijke ondernemer

vrouw-blaast-bloempjes-vert.jpg

De samensmelting van 

EmotieCoaching & PaardenCoaching is UNIEK!

In vijf trainingen heb jij meer balans tussen werk en privé.

EEN BIJZONDERE  TRAINING VOOR ONDERNEMENDE EN LEIDINGGEVENDE VROUWEN
WELKOM op deze site 🌸
De eerste stap is al gezet!
Roosenheuvel-oog_edited.jpg

Wie ben jij eigenlijk? Wát voelt goed voor jou?

Leef je daar ook naar? op je werk? en thuis?!

•••••

EMOTIES, GEVOELENS opmerken ... 🤷‍♀️ hoe doe jij dat of doe jij dat wel!? Ken jij jouw grenzen?! En wat heeft dat met emoties te maken? Hoe werkt dat dan met emoties...?

Dàt zijn namelijk jouw richtingaanwijzers, je navigatie naar  BALANS in je leven. 

•••••

Deze PRACHTIG KRACHTIG training geeft dus bewustwording en inzichten die je helpen hoe je in de toekomst steeds meer moeiteloos jezelf kunt gaan zijn. Wat voor moois zou er dan voor jou in het verschiet liggen?!

"DEZE ANDERE ZIENSWIJZE MAAKTE MIJ ONTSPANNEN EN BLIJ. 

"IK BEN NU WEER HELEMAAL FIJN EN KRACHTIG IN DEZE POSITIE".

STEL... HIER BEGINT JOUW NIEUWE  LEVEN!

HOE ZOU DAT ERUIT ZIEN EN VOORAL VOELEN 🥰?

en Jij Komt Echt Tot Bloei🌹
Marie-josé en Yvonne
Yvonne
Marie-José

WIE KUN JE VERWACHTEN

De 2 coaches  zijn Marie-José van der Kruijssen  van Avelengo Coaching

en  Yvonne Roosen  van Roosenheuvel Coaching & Training.

Afhankelijk van het aantal deelnemers, gaan we tijdens de Prachtig & Krachtig training met 1 of 2 ervaren coaches aan het werk mèt en tussen de paarden. Niets menselijks is ons vreemd, dus kom maar op... 

PAARDENCOACHING MET DE FINISHING TOUCH... EMOTIE COACHING

MARIE-JOSE VAN DER KRUIJSSEN heeft jarenlange ervaring als paardencoach, met als aandachtsgebied psychische klachten zoals  trauma, ptss, verlieservaringen etc. Mensen met aan autisme verwante klachten weten Marie-José graag te vinden.

"Ik heb HBO- verpleegkunde en HBO- sociaal psychiatrisch verpleegkunde gestudeerd. Daarnaast ben ik gecertificeerd (paarden)coach (zie opleidingen) en werk ik met veel plezier en enthousiasme al lange tijd binnen de geestelijke gezondheidszorg.

Hierbij vind ik het inspirerend om mensen en teams te helpen om inzicht te krijgen in zichzelf en hen vervolgens in beweging te zien komen, met als doel dat men zelf de verandering die hij/zij wenst bereikt".

DE SNELLE Emotie Coach  TECHNIEK = ENORM VERHELDEREND!

YVONNE ROOSEN is naast gediplomeerd PaardenCoach, ook Emotie Coach® (aangesloten bij het Emotie Expertise Centrum). Die kennis en ervaring komt goed van pas om jou dichter bij jezelf te brengen.

Emotie gerelateerde klachten, zoals overbelasting, burn-out, niet gezien of gehoord, leren loslaten, ... etc.

yvonneroosenemotiecoachsmile1_1.png

"Een sessie bij mij is fijn op momenten dat je in de knoop komt met je emoties. Emoties laten ons namelijk weten dat er disbalans is en vertellen ook hoe deze opgelost kan worden. Ik, als EmotieCoach, vertaal die informatie en help je bepaalde stappen te zetten die je weer in afstemming brengen met jezelf en het pad dat je te lopen hebt. Erg verhelderend in Jip en Janneke taal. Doel van EmotieCoaching is jou zo snel mogelijk weer zelfredzaam te maken en zelfverantwoordelijk voor je eigen pad en geluk, met een hernieuwd contact met je gevoel als navigatiesysteem. Tijdens deze training zul je een aantal keren kennis maken hiermee".

CoachingBuitenbak

Training bedoelt voor ondernemende en/of leiding gevende vrouwen. Hoe is het om in je privéleven ook de nodige ballen in de lucht houden... Lukt dat?

Kom je weleens -vaak lastige - emoties tegen of sta je voor lastige keuzes waarvan je niet wel welke je moet kiezen of ... ?

Heb je voor je gevoel meer rust en ruimte nodig..., maar hoe dan?! 

Dààr is deze training

PRACHTIG KRACHTIG

ONDERNEMEN 

voor bedoelt.

PRACHTIG KRACHTIG ONDERNEMEN

De 8 emotiegroepen
en hoe daar mee
om te gaan komen waar nodig aanbod !
Liefde
Vreugde
Verdriet
Angst
Verbazing
Afkeer
Boosheid
Schaamte/schuld
Je komt tot BEWUSTWORDING van o.a.:
EMOTIES 
VERBINDING
GRENZEN AANGEVEN
UITZENDEN/AANTREKKEN
IN ACTIE KOMEN 
JE GAAT GENIETEN OP DE PRACHTIGE BUITEN EN/OF BINNEN LOKATIE VAN MANEGE, COACH- EN CURSUSCENTRUM ROOSENHEUVEL
Buitenbak
ACCOMMODATIE

Alle oefeningen en activiteiten zullen plaatsvinden op het prachtige terrein van Roosenheuvel in Dongen.  Het Coach- en  CursusCentrum bezit naast een gezellige kantine ook een overdekte binnen ruimte om met de paarden te werken. Uiteraard bij lekker weer gaan we buiten aan de slag.

We hebben verschillende plekken op het terrein om met de paarden aan het werk te gaan. Zo ga je in de wei, in de paddock of in een al dan niet afgezette bak binnen aan de slag.

We werken naast de paarden, op gelijke hoogte. Je gaat dus niet op de paarden rijden en je hoeft ook geen ervaring met paarden te hebben. 

VIJF TRAININGEN VAN 1 UUR

De PrachtigKrachtig Training bestaat uit 5 sessies van 2 uur. We starten met een verhelderend EmotieCoaching gesprek. Hierna ga je aan de slag met een paard. Het is een training die meebeweegt met het moment, wat nodig is voor jou op dat moment.

DATUM/TIJD

Heb je interesse, neem contact op, dan plannen we spoedig de eerste EmotieCoach sessie.

Bij meerdere deelnemers wordt een sessie 2 uur.

INVESTERING/PROGRAMMA

Het programma bestaat uit:

- 5 live bijeenkomsten van 1 of 2 uur.

- 5 individuele coachsessie met paard (extra à € 50,-).

- 5 individuele EmotieCoach sessies (à € 85,- = € 170,-).

- 10 praktische opdrachten thuis, samen en alleen oefeningen (à € 35,- = € 430,-).

- 5 activiteiten met het paard als coach (à € 60,- = € 360,-).

- begeleiding door deskundige coach(es) (à € 60,- p/u).

Doe mee!? Dan begint vandaag nog jouw nieuwe PRACHTIGE KRACHTIGE leven, want jouw eerste stap is nu al gezet door op deze pagina rond te neuzen 🌸 🤩 ALL-IN voor géén € 1360,- nu vóór € 855,- per persoon.
... Zo mooi 🥰 🍀 ! (Bedragen bedrijf excl. btw, particulier incl. btw)

Deze training zal je mogelijk meerdere 'life changing' bewustwording en inzichten geven, wat alleen voor jou geldt!
De training is afgestemd op jou en gericht op wat jij nodig hebt om een nog fijner leven te leven. Iets wat je onbewust al weet, maar nog niet gezien is. Tijdens de sessies komt aanbod wat specifiek voor jou belangrijk is.  Wat de (vaak zg. nare) emoties voor jou betekenen en hoe je dit kunt veranderen.

... Nieuwsgierig wat het voor je kan betekenen? Schrijf nu in!

Liefde
Vreugde
Verdriet
Angst
Boosheid
Afkeer
Schaamte/schuld
Verbazing
Kies je geluk !
Hoe?!
We starten met

BewustZijn
Roosenheuvel-Wink-Ids-Br
Frida van Gool

LEREN LOSLATEN...
"Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! Ik kende deze vorm van coaching niet, maar het is zo effectief. Dat zei Yvonne ook van te voren, maar eerst zien, dan geloven. En sceptisch was ik zeker. De sessie met Idske was zo mooi. Zodra ik dacht wat andere wel niet van mij vinden volgde ze niet meer en stond ze meteen stil. Door de vraagstelling van Yvonne kon ik weer meer naar mijn gevoel en uit mijn hoofd komen. En prompt volgde Idske weer. De eerste keer dacht ik dat is toeval, maar iedere keer als ik in mijn hoofd kwam stopte ze. Dankjewel Idske door jou heb ik geleerd los te laten wat anderen van mij vinden of hoe ze over mij denken.
Ik vond paarden echt dood eng, maar dat is geen belemmering. De eerste keer zijn we begonnen buiten het paddock, maar al snel voelde ik mezelf op mijn gemak en ben ik bij het paard gegaan".

PrachtigKrachtigTraining
Lara Voogt

MEZELF BETER BEGRIJPEN EN MEER ZELFVERTROUWEN...
"Wat heeft het mij gebracht... naast dat ik mezelf beter begrijp kan ik ook beslissingen nemen om mijn hart te volgen. Dat is echt zo fijn. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen.
De paarden, Mac en Sjorsje, maakten echt het verschil. Ik heb voorheen ook gewone coachsessies gedaan, maar de paarden voegen een dementie toe. Ze voelden exact aan wanneer ik niet meer bij mijn gevoel was. Ik heb de eigenschap dat ik niet altijd geloof wat de ander zegt. Bij een paard was dat niet aan de orde, die reageerde heel puur door de rug toe te keren en te blijven staan. Zo mooi om op die manier te leren ontspannen". 

indiv-binnen1_edited.jpg
Marjo de Bruin

LEREN NEE ZEGGEN...
"Ik ben enorm geholpen door Yvonne en vooral niet te vergeten Noortje, de lieve rustige fjord. Gedurende een traject van 4 lessen werd het voor mij steeds meer duidelijk dat ik eerder 'Nee' moet zeggen. Dat is altijd al een issue in mijn leven, daardoor ben ik ook mezelf helemaal voorbij gelopen. Door de reacties van het paard, is mij dat zo duidelijk geworden. Ik wist het natuurlijk wel, maar het paard liet mij meteen merken wanneer ik niet duidelijk genoeg was, echt zo bijzonder. Echt top! Heel grappig ook... ik loop tegenwoordig ook veel zelfverzekerder".

Het lijkt me ècht iets voor mij, maar ik ben bang van paarden... wat nu?

Dat is helemaal niet erg. Niets moet, maar vaak verdwijnt de angst al tijdens de eerste sessie en wordt het paard je grootste en dankbaarste vriend 😍  !

ALS JIJ IN

BENT...

HOE VOELT DAT?

Kom... laten we het paard bij het woord voegen!

Balans

bottom of page