Roosenheuvel-Yvonne-Roy

GEVOELENS ALS KOMPAS NAAR EEN GELUKKIG(ER) LEVEN 

PRACHTIG KRACHTIG

GEVOELENS ZIJN ZO

LUISTER MAAR EENS...

Het zijn jouw persoonlijke richting aanwijzers!

Zuiver

portret.sstt.jpg
EEN BIJZONDERE TRAINING VOOR JOU

Oefeningen afgestemd op jou en voornamelijk in de buitenlucht met paarden. Een samensmelting van EmotieCoaching & PaardenCoaching. Dit zijn prachtige combinaties van coachvormen.

Dit samen met enkele andere dames...

Ik hoor van alle deelnemers dat het zo enorm verhelderend is, èn ook echte veranderingen in werking zet.

Start vanaf vandaag jou nieuwe leven!

Afgestemd op jouw innerlijke Zelf.

Wat zou deze training voor jou kunnen veranderen?

WAT KUN JE VERWACHTEN

We gaan met de Prachtig Krachtig Training met 1 tot max. 4 personen aan het werk met en tussen de paarden. Deze training bestaat uit 3 trainingen van 2,5 uur. 

We starten met een voorstelronde. Niets menselijks is ons vreemd, dus kom maar op... waar wil jij vanaf?

PAARDENCOACHING MET DE FINISHING TOUCH EMOTIECOACHING: 1 EN 1 = 3 !

Mijn ervaring als Emotie Coach komt goed van pas ook bij PaardenCoaching.

Met deze kennis over emoties ga je anders in het leven staan, bewuster en minder snel uit balans! 

Want je weet nu wat de emoties betekenen en dat het ook weer weg-ebt. Iedereen zou dit eens moeten kunnen ervaren. Van jong tot oud is het belangrijk om fijn in je vel te zitten. Daar... waar het kalm en rustig is, zonder kwakend brein. Dit zou jou nieuwe werkelijkheid kunnen worden.

Ik luister goed en kan vragen stellen die je meer in contact met jezelf brengen.
Als EmotieCoach kijk ik anders, alle emoties zijn oké. Ze geven disbalans aan en dàt wil weer in evenwicht komen! Hoe zou dat zijn... Nieuwsgierig wat het voor jou kan betekenen... ik ben er voor jou en uiteraard onze paarden ook.

AAN HET WERK

We hebben verschillende plaatsen op het terrein om aan het werk te gaan. Zo kunnen we bijvoorbeeld in de wei, paddock of in een al dan niet afgezette bak binnen aan de slag. Jij gaat om de beurt oefening(en) met het paard doen waarbij een en ander duidelijk wordt. Het paard en jij zullen op een bepaalde manier reageren/handelen. Gaandeweg zullen er momenten zijn die we even nader bekijken. Hierdoor zal er duidelijkheid komen in wat in jou beweegt of juist niet beweegt. Door de oefening te herhalen en te experimenteren met andere gedachten/gedrag ga je inzien of dat wat aangepast is mag blijven in jou dagelijks leven. Het paard zal namelijk kleine subtiele aanwijzingen laten zien. 

CoachingBuitenbak
Waar wil jij van los komen?

Basistraining naar een PrachtigKrachtig bestaan!


Je kunt er meteen mee aan de slag. 

WAAROM 3 TRAININGEN VAN 2 ,5 UUR

De PrachtigKrachtig Training bestaat uit 3 sessies van 2,5 uur. We gaan verschillende oefeningen doen afgestemd op de thema's die spelen bij de deelnemers. Zo leer je van elkaar, want we zijn allemaal mens en komen allemaal in verschillende fases van het leven issues tegen. 

We merken dat deze 3 trainingen met 2 weken tussen iedere training voor structurele verandering zorgt. Je wordt bewust van waar jij jezelf 'verliest' en als je dat weet... laat je het gewoon niet meer gebeuren.

KOSTEN

Door met enkele anderen deze training te volgen leer je van elkaar en is het ook nog eens voordeliger. Deze 3 trainingen à 2,5 uur zijn nú voor maar € 225,- i.p.v. € 375,-

Schrijf in dan begint vandaag nog jou nieuwe leven! De eerst stap is gezet.

VOOR IEDEREEN

Iedereen moet zichzelf kunnen (gaan)  zijn. En dat is wat aan de oppervlakte mag komen. Oftewel gewoon jeZELF kunnen zijn. Maar ik begrijp ook dat dat stapje voor stapje gaat, maar soms kan het ineens heel snel gaan. Je hoeft maar net dat ene inzicht te krijgen en het kan snel gaan... dat is nou wat ik vaak hoor!

Door het bedrag betaalbaar te houden kan iedereen aanmelden. Mocht het alsnog een onmogelijk zijn, neem dan ook contact op, dan overleggen we wat mogelijk is.

ACCOMMODATIE

Alle oefeningen en activiteiten vinden in een overdekte ruimte of buiten plaats. We werken naast de paarden, op gelijke hoogte. Je gaat dus niet op de paarden rijden en je hoeft ook geen ervaring met paarden te hebben. 

Frida van Gool

LEREN LOSLATEN...
"Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! Ik kende deze vorm van coaching niet, maar het is zo effectief. Dat zei Yvonne ook van te voren, maar eerst zien, dan geloven. En sceptisch was ik zeker. De sessie met Idske was zo mooi. Zodra ik dacht wat andere wel niet van mij vinden volgde ze niet meer en stond ze meteen stil. Door de vraagstelling van Yvonne kon ik weer meer naar mijn gevoel en uit mijn hoofd komen. En prompt volgde Idske weer. De eerste keer dacht ik dat is toeval, maar iedere keer als ik in mijn hoofd kwam stopte ze. Dankjewel Idske door jou heb ik geleerd los te laten wat anderen van mij vinden of hoe ze over mij denken.
Ik vond paarden echt dood eng, maar dat is geen belemmering. De eerste keer zijn we begonnen buiten het paddock, maar al snel voelde ik mezelf op mijn gemak en ben ik bij het paard gegaan".

Lara Voogt

MEZELF BETER BEGRIJPEN EN MEER ZELFVERTROUWEN...
"Wat heeft het mij gebracht... naast dat ik mezelf beter begrijp kan ik ook beslissingen nemen om mijn hart te volgen. Dat is echt zo fijn. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen.
De paarden, Mac en Sjorsje, maakten echt het verschil. Ik heb voorheen ook gewone coachsessies gedaan, maar de paarden voegen een dementie toe. Ze voelden exact aan wanneer ik niet meer bij mijn gevoel was. Ik heb de eigenschap dat ik niet altijd geloof wat de ander zegt. Bij een paard was dat niet aan de orde, die reageerde heel puur door de rug toe te keren en te blijven staan. Zo mooi om op die manier te leren ontspannen". 

Marjo de Bruin

LEREN NEE ZEGGEN...
"Ik ben enorm geholpen door Yvonne en vooral niet te vergeten Noortje, de lieve rustige fjord. Gedurende een traject van 4 lessen werd het voor mij steeds meer duidelijk dat ik eerder 'Nee' moet zeggen. Dat is altijd al een issue in mijn leven, daardoor ben ik ook mezelf helemaal voorbij gelopen. Door de reacties van het paard, is mij dat zo duidelijk geworden. Ik wist het natuurlijk wel, maar het paard liet mij meteen merken wanneer ik niet duidelijk genoeg was, echt zo bijzonder. Echt top! Heel grappig ook... ik loop tegenwoordig ook veel zelfverzekerder".

Het lijkt me ècht iets voor mij, maar ik ben bang van paarden... wat nu?

Dat is helemaal niet erg. Niets moet als je dat niet wilt. Maar het zal niet de eerste keer zijn dat angst voor paarden tijdens de sessie(s) verdwijnt en het je grootste vriend wordt!

WAT ALS JE KON

WAT ZOU JE AANPASSEN?!

Kom... laten we het paard bij het woord voegen!

Toveren

Roosenheuvel-Manege-CursusCentrum-Paarde

Procureurweg 49

5103 BP Dongen

info@roosenheuvel.nl

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
  • LinkedIn

+31 (0) 623684533