GEVOELENS ALS KOMPAS NAAR EEN GELUKKIG(ER) LEVEN 

PRACHTIG KRACHTIG

GEVOELENS ZIJN ZO

LUISTER MAAR EENS...

Het zijn jouw persoonlijke richting aanwijzers!

Zuiver

portret.sstt.jpg
EEN BIJZONDERE TRAINING VOOR JOU
ALS NU JOUW NIEUWE LEVEN BEGINT ...
HOE ZOU DAT VOELEN?

De unieke samensmelting van 

EmotieCoaching & PaardenCoaching

vindt je nergens. Deze 2 prachtige coach vormen versterken elkaar énorm.

Hoe kom je in VERBINDING MET JEZELF? Daar ligt een groot deel van jouw geluk.

Je leert hoe je dit doet en of het klopt. Zonder verbinding met jeZelf ervaar je geen ècht geluk. Daarom komt dit als eerste aanbod van deze 3-luik training!

•••••

Om in verbinding te kunnen blijven is het leren aangeven van RESPECT- EN LIEFDE VOLLE GRENZEN van belang. Dat komt tijdens de 2e training aanbod.

•••••

Wat de verschillende emoties jou willen vertellen is om jezelf in BALANS te brengen en te houden. Maaaaar... dan moet je ze wel tijdig opmerken en wat ging er aan vooraf?! 

En wat betreft UITZENDEN en AANTREKKEN... hoe werkt dat? En wat hebben trouwens belemmerende overtuigingen met jou toekomstgeluk te maken?

•••••

Je begint met enkele emails tot de praktijkdagen van start gaan. 

Deze training zal verandering brengen in jou bewustzijn, in de keuzes die je voortaan maakt en daarop zal jou innerlijke reageren.

WAT KUN JE VERWACHTEN

We gaan met de Prachtig Krachtig Training met 1 tot max. 4 personen aan het werk met en tussen de paarden. Deze training bestaat uit 3 trainingen van 2,5 uur. 

We starten met een voorstelronde. Niets menselijks is ons vreemd, dus kom maar op... wat zou je wensen?

PAARDENCOACHING MET DE FINISHING TOUCH EMOTIECOACHING: 1 EN 1 = 3 !

Mijn ervaring als Emotie Coach komt goed van pas ook bij PaardenCoaching.

Met deze kennis over emoties ga je anders in het leven staan, bewuster en minder snel uit balans! 

Want je weet nu meer wat de emoties betekenen en hoe je er mee om gaat. Iedereen zou dit eens moeten kunnen ervaren. Van jong tot oud is het belangrijk om fijn in je vel te zitten. Daar... waar het kalm en rustig is, zonder kwakend brein.

 

Dit zou jou nieuwe werkelijkheid kunnen worden. Ik luister goed en kan vragen stellen die je weer in contact met jezelf brengen. Als EmotieCoach kijk ik anders, alle emoties zijn oké. Ze geven disbalans aan en dàt wil weer in evenwicht komen! 

Hoe zou dat zijn... Nieuwsgierig wat het voor jou kan betekenen... ik ben er voor jou en uiteraard onze paarden ook.

AAN HET WERK

We hebben verschillende plekken op het terrein om aan het werk te gaan. Zo kunnen we bijvoorbeeld in de wei, paddock of in een al dan niet afgezette bak binnen aan de slag. Jij gaat om de beurt oefening(en) met het paard doen waarbij een en ander duidelijk wordt. Het paard en jij zullen op een bepaalde manier reageren/handelen. Gaandeweg zullen er momenten zijn die we even nader bekijken. Hierdoor zal er duidelijkheid komen in wat in jou beweegt of juist niet beweegt. Door de oefening te herhalen en te experimenteren met andere gedachten/gedrag ga je inzien of dat wat aangepast is mag blijven in jou dagelijks leven. Het paard zal namelijk kleine subtiele aanwijzingen laten zien. 

CoachingBuitenbak
3-luik
PrachtigKrachtig Training:

Hoe kom je in verbinding? 
Wat past bij jou? Grenzen aangeven!

 

Welke emoties kom je zoal tegen en

wat willen ze jou vertellen?

 

Hoe maak je keuzes?

Uitzenden en aantrekken. Hoe werkt dat?

DRIE TRAININGEN VAN 2 ,5 UUR

De PrachtigKrachtig Training bestaat uit 3 sessies van 2,5 uur. Bij sessie 1 gaan je verschillende oefeningen met de paarden doen. Afgestemd op de thema's van die dag en wat voor jou op dit moment belangrijk is. Het is een training die meebeweegt met het moment, wat nodig is voor jou op dat moment.

Deze 3-luik training met de onderwerpen EMOTIES in het algemeen, VERBINDING, , GRENZEN AANGEVEN en UITZENDEN/AANTREKKEN geeft structureel verandering. Je gaat bewuster in het leven staan, geeft tijdig grenzen aan op wat je voelt ipv wat het hoofd 'zegt', en daardoor kun je veel beter bij jeZelf blijven. En laat dat nou zijn wat ons mensen gelukkig maakt! Je merkt direct op dat jouw emoties je iets willen vertellen. 

KOSTEN

Deze 3 trainingen à 2,5 uur zijn nú voor maar € 295,- i.p.v. € 395,- 

We gaan met ca. 4 personen aan de slag.

Doe je mee!? Dan begint vandaag nog jouw nieuwe PRACHTIG KRACHTIGE leven, want de eerste stap is dan gezet!

VOOR IEDEREEN

Die eindelijk graag zichzelf wil (gaan) zijn. Als je steeds meer vermoeit raakt, onrust ervaart en je bent daar onderhand ècht klaar mee. Dan is deze training voor jou. Je komt weer in verbinding met jezelf, dat is waar we goed gedijen, zeg maar.

Ik begrijp ook dat dat stapje voor stapje gaat, en soms kan het toch ineens heel snel gaan.

Je hoeft maar net dat ene inzicht te krijgen en het kan snel gaan... dat is nou wat ik vaak hoor!

ACCOMMODATIE

Alle oefeningen en activiteiten vinden in een overdekte ruimte of buiten plaats. We werken naast de paarden, op gelijke hoogte. Je gaat dus niet op de paarden rijden en je hoeft ook geen ervaring met paarden te hebben. 

Hoe zou dat zijn... Nieuwsgierig wat het voor jou kan betekenen... ik ben er voor jou en uiteraard onze paarden ook.

Roosenheuvel-Wink-Ids-Br
Frida van Gool

LEREN LOSLATEN...
"Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb! Ik kende deze vorm van coaching niet, maar het is zo effectief. Dat zei Yvonne ook van te voren, maar eerst zien, dan geloven. En sceptisch was ik zeker. De sessie met Idske was zo mooi. Zodra ik dacht wat andere wel niet van mij vinden volgde ze niet meer en stond ze meteen stil. Door de vraagstelling van Yvonne kon ik weer meer naar mijn gevoel en uit mijn hoofd komen. En prompt volgde Idske weer. De eerste keer dacht ik dat is toeval, maar iedere keer als ik in mijn hoofd kwam stopte ze. Dankjewel Idske door jou heb ik geleerd los te laten wat anderen van mij vinden of hoe ze over mij denken.
Ik vond paarden echt dood eng, maar dat is geen belemmering. De eerste keer zijn we begonnen buiten het paddock, maar al snel voelde ik mezelf op mijn gemak en ben ik bij het paard gegaan".

Lara Voogt

MEZELF BETER BEGRIJPEN EN MEER ZELFVERTROUWEN...
"Wat heeft het mij gebracht... naast dat ik mezelf beter begrijp kan ik ook beslissingen nemen om mijn hart te volgen. Dat is echt zo fijn. Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen.
De paarden, Mac en Sjorsje, maakten echt het verschil. Ik heb voorheen ook gewone coachsessies gedaan, maar de paarden voegen een dementie toe. Ze voelden exact aan wanneer ik niet meer bij mijn gevoel was. Ik heb de eigenschap dat ik niet altijd geloof wat de ander zegt. Bij een paard was dat niet aan de orde, die reageerde heel puur door de rug toe te keren en te blijven staan. Zo mooi om op die manier te leren ontspannen". 

indiv-binnen1_edited.jpg
Marjo de Bruin

LEREN NEE ZEGGEN...
"Ik ben enorm geholpen door Yvonne en vooral niet te vergeten Noortje, de lieve rustige fjord. Gedurende een traject van 4 lessen werd het voor mij steeds meer duidelijk dat ik eerder 'Nee' moet zeggen. Dat is altijd al een issue in mijn leven, daardoor ben ik ook mezelf helemaal voorbij gelopen. Door de reacties van het paard, is mij dat zo duidelijk geworden. Ik wist het natuurlijk wel, maar het paard liet mij meteen merken wanneer ik niet duidelijk genoeg was, echt zo bijzonder. Echt top! Heel grappig ook... ik loop tegenwoordig ook veel zelfverzekerder".

Het lijkt me ècht iets voor mij, maar ik ben bang van paarden... wat nu?

Dat is helemaal niet erg. Niets moet als je dat niet wilt. Maar het zal niet de eerste keer zijn dat angst voor paarden tijdens de sessie(s) verdwijnt en het je grootste vriend wordt!

JIJ IN

HOE VOELT DAT?

Kom... laten we het paard bij het woord voegen!

Balans